Projecten oud-leerlingen

Na Eureka...

Sinds de start van Eureka Onderwijs zijn al heel wat leerlingen afgestudeerd. Naast schoolse vaardigheden zet Eureka in op talentontwikkeling en zelfvertrouwen. In ons onderzoek rapporteren leerlingen gunstige effecten op het zelfbeeld van leerlingen

zelfbeeld.png

.

We horen vanuit verschillende hoeken dat heel wat oud-leerlingen met fantastische projecten bezig zijn! Daar zijn we uiteraard heel trots op. Hieronder vind je enkele projecten.

Ben je oud-leerling en wil je je project hierbij? Mail oudleerling@eurekaleuven.be

Projecten oud-leerlingen

Julien Steel

Julien Steel is bezig via crowdfunding om een bedrijf op te starten in Zuid-Afrika rond early childhood education. In het filmpje hieronder geeft hij zelf uitleg vanuit San Francisco.


Pieter-Jan Frooninx

Pieter-Jan Frooninx bracht zijn eigen drankjes op de markt, waaronder de PJ Gin. Hij runt ondertussen een succesvolle liquor store 'Belgian Spirits'.

    obeyPJ.jpg

Benjamin Van Der Maas

Benjamin Van Der Maas is een actief graffiti-artiest. Je kan hier het knappe portfolio van Benjamin bekijken

Benjamin keerde in de lente van 2015 nog eens terug naar Eureka en leerde de leerlingen van het secundair enkele kneepjes van het vak. Deze workshop werd erg enthousiast onthaald!

Laura Bertrands

Laura Bertrands heeft succesvol haar master in de visuele kunsten afgerond. Laura is de creatieve duizendpoot achter Studio Berella.

Michel Dewaele

Michel Dewael is CSA bio boer! CSA staat voor “Community Supported Agriculture”. Dit wil zeggen dat consumenten en boeren elkaar helpen, samen investeren en gedeelde verantwoordelijkheid dragen over de oogst.